NY PRODUSENT :)

By | Uncategorized | No Comments

Vi har en ny produsent på laget i Ariel-teamet, si hei til dyktige Anja Gundersen Gøystdal! Hun er med som produsent på vår nye dokumentar i samarbeid med Klikkmonster, og forhåpentligvis mer fremover! Anja har sitt siste år på Westerdals på produksjonsledelse før hun sikter ut i den store verden. Velkommen, vi gleder oss!
24231776_10212797032111876_4065703315753801629_n

Vi har fått utviklingsstøtte!!

By | Uncategorized | No Comments

https://www.vikenfilmsenter.no/fem-nye-utviklingstilskudd-til-dokumentarer-med-et-personlig-blikk-pa-samfunnet/

TUSEN TAKK VIKEN FILMSENTER!

Utviklingstilskudd til dokumentarer med et personlig blikk på samfunnet

Årets første tildeling av utviklingstilskudd til dokumentar går til en variert gruppe dokumentarer som både har en personlig vinkling, og er allment interessante i et bredere samfunnsperspektiv. Mange søknader dreier seg om polariseringen mellom Vesten (Norge) og «den andre verden», enten det er i vår umiddelbare nåtid, eller fortellinger med et historisk perspektiv. Viken filmsenter har også valgt å prioritere noen nye talentfulle fortellerstemmer som har vist et sterkt engasjement for prosjektene de har i utvikling.

Tilskuddsordningen ”utvikling dokumentar” har ingen søknadsfrist og løpende behandling. 11. januar 2018 ble det tildelt nye utviklingstilskudd på til sammen 485 000 kroner fordelt på følgende fem prosjekter:


 

VEIEN HJEM, regi Emilie Beck og Mari Borander
Klikkmonser as ved produsent Endre Thesen Harnes er tildelt 100 000 kroner.

Konsulentens vurdering
Dette prosjektet har forutsetninger for å bli unikt. For ikke bare handler det om å finne røttene sine, men også hva det betyr for vedkommende når det biologiske opphavet er funnet. Her møter vi ei norsk jente med store dilemmaer i livet. De to regissørene har tidligere vist at de går inn i sine prosjekter med stort engasjement, og ikke minst et stort hjerte. Prosjektet kan fint oppnå stor internasjonal oppmerksomhet.

Om prosjektet
Kine (25) er adoptert fra Sri Lanka og vokst opp i Norge, men har hele livet følt på et utenforskap og en manglende egen identitet. Vi følger henne på en både fysisk og emosjonell reise til Sri Lanka for å møte hennes biologiske mor og familie, bare for å lære at jakten på en identitet og tilhørighet ikke løser seg enkelt ved å finne menneskene du stammer fra.

NOMINERT TIL ÅRETS TALENT, GULLBRANSON 2017

By | Uncategorized | No Comments

Regissør Emilie K. Beck ble nominert sammen med Thea Hvistendal og Ole Sebastian Kåss i kategorien «Årets talent» under prisutdelingen Gullbranson 2017, som er en utdeling innenfor reklamebransjen, men også har en kategori der man kan sende inn både reklame og kortfilm til «Nye talenter».

 

Emilie var nominert med novellefilmen Føkkings Mai

22780218_732797600238417_296803049942591044_n